Multi-Techniek

Multi-Techniek gelaatsverzorging: 4 technologieën gecombineerd

 

De Multi-Techniek is een huidverbeterende gelaatsbehandeling.

De gebruikte technologieën komen uit het gebied van de medische esthetiek. Het zijn niet-invasieve, pijnloze technieken, die alle soorten bijwerkingen vermijden. Deze technologieën worden gecombineerd met cosmeceuticals. Cosmeceuticals staan bekend voor hun huidverbeterend effect, hooggedoseerde ingrediënten en formules die een écht biologisch effect hebben op de huid.

Het effect van de behandeling is direct na de sessie te zien en wordt steeds meer zichtbaar tot 6 weken later.

De stadia van behandeling met meerdere technieken

1. Reinigen en voorbereiden van de huid

Met de AquaPeel

Hydro-microdermabrasie is niet alleen een voorbereiding op andere gezichtsbehandelingen, maar ook al een behandeling op zich. Dankzij een zuigsysteem worden dode huidcellen, mee-eters en onvolkomenheden aan het huidoppervlak verwijderd. De huid is diepgaand gereinigd, zichtbaar gladder en stralender. Onze op zuur gebaseerde oplossingen, A.P.S., komen tegelijkertijd om de huid te verzorgen.

2. Onvolkomenheden behandelen Met Peels 2.0

 

Peelings zijn behandelingen waar men een fruitzuur aanbrengt op de huid om een beperkte en gecontroleerde afschilfering van de meest oppervlakkige lagen van de epidermis te veroorzaken. Het doel van deze vernietiging is om de geëxfolieerde lagen te regenereren en de natuurlijke productie van elastine en collageenvezels te stimuleren. In de Multi-Technical Care zorgen ze voor een diepere penetratie van actieve ingrediënten.

3. Celregeneratie Met de Microneedling

 

Het creëert microwonden, onzichtbaar voor het blote oog, die de natuurlijke productie van collageen en elastine stimuleren. Deze stimulering van de dermiscomponenten kan de huidregenatie triggeren, rimpels verminderen, de stevigheid van de huid versterken en onvolkomenheden verminderen.

4. Optimalisatie van de resultaten Met de LED

 

Lichtenergie kan alle belangrijke cellulaire functies reactiveren om belangrijke en gevarieerde biologische effecten te verkrijgen, zoals de toename van celproliferatie of de stimulatie van de natuurlijke productie van collageen en elastine.

Prijs

€230