BioLED

Fototherapie, ook bekend als fotostimulatie of fotodynamische lichttherapie, is een innovatieve behandelmethode waarbij de huid wordt verzorgd met behulp van een geavanceerd LED-apparaat met laserlicht.

Dit specifieke LED-apparaat straalt licht uit op de huid, waarbij de verschillende kleuren LED’s verschillende gunstige effecten hebben. Bio Led, een baanbrekende technologie, richt zich specifiek op het aanpakken van diverse huidaandoeningen, waaronder huidveroudering en pigmentvlekken.

De wetenschap heeft inmiddels uitgewezen dat LED-licht-therapie de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en weefsel repareert. 

Lichttherapie is uitstekend geschikt als zelfstandige behandeling of als aanvulling op andere gezichtsverzorgingsmethoden, zoals microneedling of fruitzuurpeelings, om mogelijke neveneffecten te verminderen. Bij élke EXTRA behandeling wordt de BioLED ingezet.
Geef je huid de ZORG die ze nodig heeft met fotobiomodulatie.
Je huid wordt dubbel gereinigd. Daarna wordt een peptidenmasker aangebracht. Vooraleer we de BioLed installeren nog even de ogen beschermen en off we go! 30 min. genieten terwijl we alle huidcellen activeren. Nadien werken we af met een passende crème.
ADVIES 2x per week gedurende 2 maanden.

We adviseren 2 x per week gedurende minimum 2 maanden.

Prijzen BioLED
1 beurt 50
10 beurten 470
20 beurten 900
   
Combi BioLED met E-fit  
10 beurten 820
20 beurten 1550