voeten

 

Voeten zijn heel belangrijk en worden dagelijks behoorlijk belast.
Toch worden ze niet altijd even goed verzorgd.
Nochtans voelen je voeten niet alleen lekkerder aan maar zien ze er ook veel beter uit als je ze de juiste verzorging geeft.

HavenPracht biedt zowel cosmetische als gespecialiseerde voetverzorging aan. In de volksmond ook wel ‘medische pedicure’ genoemd.

Geef je voeten snel de verzorging die ze verdienen!

Hier wordt gewerkt met de producten van Footlogix ®. Footlogix ® werd opgericht in 2007 door dr. Katharin von Gavel en is de eerste en enige Pediceutical ® – voetverzorgingslijn ter wereld die oplossingen biedt aan de veranderende behoeften van professionele voetverzorgers en hun klanten. Ze bieden innovatieve producten met revolutionaire resultaten aan. De producten zijn in vorm van een mousse. Dit wil zeggen dat ze licht zijn, sluiten de poriën niet af en laten geen vettige laag achter. Ze maken gebruik van een formule gebaseerd op de Dermal Infusion Technology ®. Hierdoor dringen de ingrediënten in het product door in de juiste gebieden van de huid waardoor de huid gehydrateerd wordt en ze weer haar normale functies kan opnemen. De resultaten zijn dan ook snel merkbaar voor zowel droge voeten, kloven, eelt, schimmelnagels, koude voeten, vermoeide benen… De werking hiervan is klinisch bewezen.

De nagellak waarmee we werken, is  Longwear van Pronails. Dit is een hele goede dekkende en langhoudende nagellak. De soakoff is van het welbekende merk Gelish.

Behandeling voetenPrijs
Knippen & vijlen teennagels20
Knippen & vijlen teennagels + lakken30
Knippen & vijlen teennagels + gelish50
Esthetische voetverzorging (knippen + vijlen teennagels, reinigen nagelwal, velletjes knippen, eelt raspen, balsem)40
Esthetische voetverzorging + lakken50
Esthetische voetverzorging + gelish65.00
Gespecialiseerde voetverzorging (voetbad, voetscrub, verzorging eelt/ kalknagel/eksteroog, ..., balsem)50
Gespecialiseerde voetverzorging (voetbad + voetscrub + verzorging + balsem) + lakken60
Gespecialiseerde voetverzorging + gelish75.00