Microneedling

Microneedling kan worden gebruikt voor de behandeling van een groot aantal huidaandoeningen bij zowel vrouwen als mannen, op de zeer jonge huid, tot de leeftijd van 70 jaar of ouder. Het is een techniek voor celregeneratie waarvan de doeltreffendheid bewezen en wetenschappelijk erkend is.

 

Microneedling of natuurlijke inductie van collageen is een techniek van diepgaande huidregeneratie door het natuurlijke collageen te stimuleren. Deze techniek biedt onmiddellijke resultaten na de behandeling. Ze verveelvoudigt ook het penetratievermogen van werkstoffen met 200 om zo in te werken op de kern van de cellen.

Tijdens een microneedling behandeling? Microneedling is een veilige en wetenschappelijk bewezen methode voor huidverbetering en huidverjonging. Tijdens de behandeling wordt er met de C-pen II met fijne naaldjes over de huid gegaan. Door middel van deze kleine naaldjes worden verticale kanaaltjes gemaakt in de huid. Deze kanaaltjes zijn met het blote oog niet te zien. Door deze kanaaltjes wordt de huid als het ware ‘geopend’. De huid wordt door Microneedling gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Dit zorgt voor een stevigere, soepelere en gladdere huid. Het is zeer geschikt voor rimpels, acne littekens, striae en andere fijne lijntjes, doordat deze met behulp van Microneedling oppervlakkiger worden.

Voor wie is microneedling geschikt? Microneedling kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo werkt deze techniek effectief bij (acne-)littekens, een verslapte huid, pigmentvlekken en als opfrisser voor de huid. Deze techniek is voor elke huidtype geschikt. Afhankelijk van je wensen zijn de behandelingen goed af te wisselen met peelings, lasertherapie en andere behandelingen.

Voor het beste resultaat raden we de multi-techniek aan. Dan is dan ook een TOPbehandeling in ons instituut.