balance programma

Bij diëten denk je vaak aan honger lijden. Niet met het Balance Programma! En het enige wat je te verliezen hebt bij dit programma zijn je overtollige kilo’s! We zijn 100% zeker dat dit programma werkt. Zelfs zo zeker dat we het programma (€515) terugbetalen als het bij jou niet werkt. Hoe zeggen ze dit? Niet tevreden, geld terug 🙂

Met gezonde voeding, shakes en voedingssupplementen vullen we je tekorten aan, geven we je meer energie, verbeteren we je huid én verliezen je je kilo’s te veel.

Elk lichaam is uniek en iedereen heeft andere doelen. Vandaar dat we altijd starten met een INTAKEGESPREK. Samen kijken we hoe jij en je lichaam in elkaar zitten en bepalen we een manier van aanpakken.

Het Balance Programma is er voor mensen die 5 kilo of meer willen afvallen op een gezonde manier. Het Balance Programma is een efficiënt totaalconcept dat opgebouwd is rond gezonde voeding.

Boek je intakegesprek via de knop onderaan de pagina. Het intakegeprek duurt 1 uur en kost €65. Beslis je van start te gaan? Dan krijg je de intake van ons cadeau.